Sorento
Noul Sorento
360o
Sorento
Sistemul de navigaţie

Sistemul de navigaţie de 8’’ vă asigură întotdeauna că ştiţi exact încotro mergeţi. Cu hărţile 2D şi 3D pentru toată Europa şi cele şase actualizări anuale gratuite ale hărţilor, navigaţia nu a fost niciodată mai precisă.

Tehnologii avansate

În timp ce partea superioară a panoului de bord oferă o zonă de afişare confortabilă la nivelul ochilor, partea inferioară prezintă o zonă de comenzi uşor accesibile, care vă pune la dispoziţie tot ce aveţi nevoie. Este o combinaţie frumoasă între inovaţie, confort şi design.

Ne-am gândit la toate!

Nu este nevoie să vă faceţi griji pentru conectivitate, deoarece noul Kia Sorento este dotat cu mai multe moduri de conectare şi de distracţie. Mulţumită tehnologiei Bluetooth®, nu veţi pierde niciodată o convorbire sau melodiile preferate. Dar noul Sorento nu se opreşte aici. Sistemul audio high-tech JBL oferă sunet de înaltă calitate. Sistemul de navigaţie vă menţine pe drumul cel bun. Şi punctele inteligente de conectare vă asigură că dispozitivele dvs. favorite sunt mereu la îndemână.

Sistemul de navigaţie
Tehnologii avansate
Ne-am gândit la toate!
 
Noul Sorento

Noul Sorento transformat într-o mașină de oraș uimitoare pentru activități în aer liber. Sorento a fost creat în conformitate cu cele mai înalte standarde și a trecut numeroase teste. Pentru el, ca și pentru toate modelele Kia, se extinde o garanție fără precedent de cinci ani.

Smart cruise control

Speed Limit Information Function vă oferă toate informaţiile necesare pentru a vă ajuta să menţineţi limita de viteză. Folosind camera din parbriz, detectează limitele de viteză şi restricţiile de circulaţie, afişând informaţii clare pe ecranul sistemului de navigaţie şi pe cel din bord.

Îndreptarea farurilor
Smart cruise control
Îndreptarea farurilor