Despre KIA

Istoria KIA

De mai bine de 60 de ani de la înființarea sa, în 1944, KIA Motors s-a concentrat cel mai mult pe producerea automobilelor de înaltă caliatate. 

Astăzi, datorită gamei de modele complet actualizate, KIA ăși ocupă locul de drept printre cei mai mari producători auto din lume. 

În prezent, vânzarea propriu-zisă a autovehiculelor este realizată printr-o rețea largă de dealeri oficiali, care include peste 4600 de reprezentanțe auto în 172 de țări. Numărul angajaților din întreaga lume este în continuă creștere și constituie în prezent peste 40.000 de oameni, fiecare dintre ei depunând eforturi mari pentru a contribui la dezvoltarea constantă a companiei. 

Linia de produse actualizată a mărcii, a consolidat imaginea companiei, care produce exclusiv mașini moderne și fiabile. Pentru ca percepția mărcii să devină cu adevărat legătura dintre companie și clienții săi, designul a jucat un rol cheie în strategia de excelență. în timp ce filozofia mărcii a suferit în ansamblu o reproiectare semnificativă. 

Siguranța automobilelor

Corporația KIA Motors acordă o atenție deosebită nivelului de siguranță a autovehiculelor sale. Utilizarea pe scară largă a ideilor de design modern, a celor mai noi sisteme automate de siguranță, precum și a tehnologiilor avansate în noile modele KIA, a salvat deja mii de vieți umane în întreaga lume. Înainte de lansare, fiecare model nou suferă toate testele posibile, deoarece acest lucru ne permite să analizăm posibilele situații de urgență în detaliu, pentru fiecare model în parte și, pe baza datelor obținute să creăm cel mai perfect sistem de protejare a conducătorilor auto, dar și a pasagerilor.

Filozofia mărcii KIA

Creșterea rapidă și urmarea propriului drum au contribuit la crearea propriului ritm în lumea automobilelor pentru KIA. Așa cum sunetul ritmic îți face inima să bată mai repede, KIA îți mișcă viața, inspirându-te și îmbogățindu-ți experiența de condus în fiece zi. 

Atributele cheie ale mărcii KIA

Spiritul ambițios, optimismul, precum și experiența dobândită rezonează cu oamenii. Tinzând spre poziția de lider, KIA oferă emoții intense în timpul condusului, dar și o deservire impecabilă. 

KIA are propriul stil, oferind modele unice, tehnologie modernă și servicii de calitate. Spiritul liber în cadrul companiei, creează o viață nouă, mult mai intensă pentru fiecare dintre noi.

KIA deține cele mai înalte standarde de calitate în toate/ Căutarea neîncetată a nivelurilor ridicate de confort, siguranță și design modern transformă brandul în unul de încredere. KIA nu numai că îmbogățește calitatea vieții oamenilor, dar și a întregii comunități, având grijă constantă de mediul ambiant.