Garanție

5 ani de Garanție la orice automobil KIA

5 ani de Garanție la orice automobil KIA

5 ani sunt suficienți pentru ca și cele mai mari vise să devină realitate, iar un automobil KIA e mai mult decât îți imaginezi că îți poate oferi. Indiferent de care sunt obiectivele tale, în materie de automobile KIA, te vom însoți în realizarea lor. Garantăm cea mai înaltă calitate chiar și în cele mai dificile condiții.

CALITATEA TESTATĂ

Calitatea superioară este prioritatea noastră. Creștem constant standardele și ne ocupăm de ele în fiecare etapă a producției auto și a utilizării lor de către clienții noștri. Suntem pe piața europeană de mulți ani și oferim o garanție de 5 ani pentru 150.000 km. Datorită accentului pe calitatea oferită, condusul zilnic într-un automobil KIA este confortabil și lasă doar impresii pozitive.

Cele mai importante beneficii

Cele mai înalte standarde de calitate

Cele mai înalte standarde de calitate

Vehiculele KIA sunt fabricate la cele mai înalte standarde din industria auto. Calitatea impecabilă ne permite să oferim clienților noștri cea mai de durată garanție din Europa.

Garanția este furnizată pentru vehicul

Garanția este furnizată pentru vehicul

În cazul în care vehiculul a fost reparat corespunzător și în mod regulat, garanția poate fi transmisă proprietarilor ulteriori fără nici un fel de probleme.

Utilizare fără stres

Utilizare fără stres

KIA este singurul producător auto din Europa care oferă o garanție de 5 ani pe 150.000 de kilometri, oferind clienților săi liniște, siguranță și confort în timpul utilizării vehiculului.

Atenție la detalii în fiecare etapă

Cel mai important lucru este satisfacția clienților

Transformăm ideile inovatoare în produse de cea mai înaltă calitate. În etapa de producție, ne concentrăm pe satisfacția pe termen lung a clienților cu utilizarea ulterioară a vehiculelor noastre.

* 5 ani / 150.000 km garanție auto nouă
5 ani garanție / 150.000 km de rulare. Garanția este valabilă pe teritoriul Republicii Moldova.