Despre noi

Compania AutoFrame-FM SRL a fost fondata în anul 2004. O dată cu acest lucru, piața auto a Republicii Moldova a obținul unui din cei mai puternici jucători ai săi. 
În anul 2008 a fost finisată consctrucția unui centru unic, unul din cele mai mari din Europa de Est, suprafața totală a cărui constituie mai mult de 5000 m2. Acesta include un showroom, cu suprafața de 900 m2, zona de reparații cu suprafața de cca 3500 m2, care include în sine: stația Deservire Tehnică și reparația de garanție cu nouă dispozitive de ridicare;
stand geometrie direcție roți; linia vibrantă de diagnostică pentru examinarea suspensiei; zona de colaționare; secțiunea de reparație cosmetică a caroseriei cu trei dispozitive de ridicare; zona de vopsire cu o cameră cu lungimea de 8 metri și două zone de pregătire; și deasemenea o spălătorie auto ce poate deservi concomitent două automobile. O noutate absolută pentru Moldova la momentul deschiderii a fost garajul-stoc pentru automobilele noi, care este situat în subsol, unde concomitent se pot afla până la 40 de automobile, care pot fi achiziționate imediat.

Din momentul deschiderii sale, compania AutoFrame-FM SRL a luat la baza activității sale așa principii cum sunt profesionalitatea înaltă în ceea ce ține domeniul său de activitate, respectarea tuturor standatdelor, recomandate de către producator, orientarea spre rezultat, și cel mai important principiu - construirea afacerii sale pe  respectul și satisfacția maximă a clienților săi. Acest lucru, a permis companiei AutoFrame-FM SRL într-un timp record de încrederea clienților și să stabilească un ritm sporit de dezvoltare a afacerii sale.

Pe perioada activității sale, compania AutoFrame-FM a parcurs un drum lung de la începător, până la unul din liderii de pe piața auto a Republicii Moldova. Trecând peste un anumit risc, așa cum inițial nu a dispus nici de o supravață expozițională, nici de o zonă de producere, compania a putut trece peste o perioadă complicată de recesiune în care se afla țara, ba mai mult, iau fost acordate numeroase distincții precum:

  • Locul 3, pentru cel mai bun automobil la expoziția «AUTOMARKET-Autosalon’2007» ,
  • În anul 2008 a fost recunoscută drept membru deplin cu o reputație bună al sediului din Moldova a camerei de comerț SUA ,
  • În al patrulea trimestru al anului 2010 compania a obținut  rezultate remarcabile în programul de stimulare a vânzărilor,
  • grandmasters international operations dealer award 2011

Compania  «Autoframe-FM» SRL ocupă o cotă importantă în pe piața auto din Republica Moldova, mai ales acum, cand compania a devenit distribuitorul exclusiv al automobilelor KIA.

Kia Motors Corporation este o companie constructoare de mașini din Corea de Sud, a doua după mărime companie din Coreea de Sud și a șaptea din lume. Companie a fost fondată în luna decembrie a anului 1944, însă a primit denumirea cunoscută de toți - KIA, doar în anul 1951. Denumirea KIA se traduce din limba Coreană ca «A ieși din Asia în toată lumea» sau «A intra în lume din Asia».

Domeniul principal de activitate a companiei era fabricarea mijloacelor de transport individuale — biciclete si motociclete. Productia de camioane si autoturisme a fost lanzată doar in anii 70. Compania a depășit numărul de un milion de automobile fabricate in anul 1988.

În anul 1998, Kia Motors a fost procurată de către compania constructoare de masini Hyundai Motor. Acest eveniment crucial pentru KIA a dat start unui drum de succes spre topul celor mai bine vândute automobile la nivel mondial.

Cel mai mare ritm de creștere a fost înregistrat în perioada anilor 2008 - 2011, cand vanzarile anuale ale automobilelor KIA pe plan international au crescut cu 81 % și au ajuns la aproape 2,5 milioane de automobile pe an.

În anul 2016 au fost comercializate 3 007 976 de automobile KIA, înregistrand o crestere a volumului vanzarilor de 3,2% relativ cu anul 2015.

Statutul de distribuitor oficial impune companiei o responsabilitate enormăfata de clientii carora le presteaza o larga gama de servicii. 

«Autoframe-FM» SRL  ca distribuitor al automobilelor KIA se ocupa de importul, precomercializarea si comercializarea automobilelo, garantia acestora si deservirea postgarantie. In activitatea sa, compania  «Autoframe-FM» SRL  foloseste doar cel mai performant utilaj, cele mai noi tehnologii si materiale, piese de schimb originale, care respecta cu strictete cele mai inalte standarde unice internationale. Toate lucrarile sunt efectuate de catre specialiști de înaltă calificare, ce trec regulat prin instruiri conform cerintelor brandului.

Specialistii din cadrul companiei AutoFrame-FM SRl sunt gata sa va vina in ajutor in alegerea celui mai bun model si a celei mai bune dotari, in alegerea programului de creditare si asigurare optimal, la fel, va pot consulta cu privire la optiunile suplimentare cu care poate fi echipat automobilul ales de Dvs..

Puteti efectua oricand un test-drive la volanul automobilului care va captivat atentia.

Deservirea tehnica, de garantie, postgarantie si reparatia automobilelor se efectueaza in cadrul centrului auto, cu utilaje speciale care corespund standardelor internationale.

In parteneriat cu companiile de creditare si cele de leasing, compania AutoFrame-FM SRL intocmeste oferte speciale pentru clientii corporativi.

Clientilor sai, compania «Autoframe-FM» SRL optional le poate comercializa piese de schimb, comercializarea automobilului in sistemul trade-in, dar si inchirierea automobilelor.

Experianta acumulata, baza tehnica buna si nivelul inalt de pregatire a personalului asigura deservirea automobilului Dvs. la cel mai inalt nivel.