Oferte de mai la KIA Moldova
2021-05-04

Iată că este deja luna mai. O lună cu adevărat specială, iar anul acesta mai este și plină de sărbători minunate și luminate.

Mai este o lună a reânvierii, dar și a culorilor și contrastelor. Natura devine mai verde, soarele strălucește mai tare, păsările cântă în unison, iar starea de spirit este tot mai bună, mai ales pentru noi achiziții.

Tocmai de aceea, KIA Moldova a decis că există numeroase motive pentru oferte speciale, la fel de speciale ca și luna mai în acest an. Cu siguranță, viitoarele călătorii către cei dragi vor necesita o mașină confortabilă, dar și arătoasă!

Și pentru a lua cu tine tot ce ai nevoie, ai nevoie de un portbagaj încăpător - precum cel al automobilului KIA Rio sedan.

Pentru a ajunge rapid și în același timp în siguranță, aveți nevoie de îndrăznețul - Sportage!

Pentru a impresiona printr-un designul special și atenția deosebită la detalii, aveți nevoie de dinamicul și modernul - Seltos.

Iar dacă aveți o familie numeroasă și doriți ca toată lumea să se simtă confortabil, KIA Sorento cu 7 locuri este alegerea potrivită.

Fie ca acest Mai să vă permită să vă relaxați ca la carte de grijile cotidiene, să petreci cât mai mult timp cu familia și, bineînțeles, să dobândiți noi forțe și buna dispoziție!

Grăbiți-vă să profitați din plin de cea mai bună ofertă din ultima lună a acestei primăveri!

Vă așteptăm!

mun. Chișinău, str. Socoleni 18 
mun. Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1
Тel: (022) 022 811 888 
e-mail: sales@autoframe.md