La mulți ani tuturor femeilor!
2021-03-08

Primăvara este începutul tuturor începuturilor. De fapt, precum sunt și toate femeile. Întâmplător sau nu, în primele zile ale lui martie nu sarbătorim doar primăvara, dar şi femeia, care se trezeşte la viaţă în acelaşi ritm cu natura. Simbol plin de farmec, femeia este eterna primăvară. Dar, din toate zilele de primăvară, 8 martie este cel mai îndrăgit.

Cu această ocazie specială, KIA Moldova felicită toate doamnele și domnișoarele cu Ziua Internațională a Femeii și își exprimă toată recunoștința față de acest gen frumos.

Aceasta sărbătoare se îmbină armonios cu frumusețea, tandrețea, înțelepciunea și răbdarea tuturor femeilor - simbolul etern al frumuseții.

Vă dorim să fiți mereu frumoase și iubite, fericite și vesele, pline de energie, optimism și farmec. Fie ca primăvara să trăiască întotdeauna în inimile voastre și să aveți parte de cât mai multe minuni pe întreg parcursul vieții!

Toate femeile merită să fie răsfețate în fiecare zi, dar și să i se transforme această zi într-una de basm.

Cu acest scop, KIA Moldova a organizat o lună plină de surprize pentru toate femeile, totodată oferindu-le bărbaților o ocazie excelentă de a arăta cât de dragi inimii sunt femeile lor.

Fiți fericite și nu încetați niciodată să vă simțiți cu adevărat, regine. La mulți ani, dragi doamne și domnișoare!