Kia Sportage – dotat perfect pentru multiple posibilități
2021-02-23

KIA Sportage este automobilul perfect echipat pentru confortul și siguranța dvs. Mașina care oferă numeroase posibilități și transformă condusul într-o plăcere pe termen lung!

Sunteți curioși care sunt acele oportunități care cu siguranță vă vor impresiona? Vedeți mai jos câteva dintre ele.

Sistem de regenerare a energiei

Tehnologia EcoDynamics+ a fost proiectată să ofere o eficiență mai mare din partea motoarelor cu combustie internă, prin utilizarea energiei electrice livrate și recuperate perfect.

Sistem de păstrare a benzii de rulare (LKA - Lane Keeping Assist) + Sistem monitorizare și avertizare atenție șofer (DAW - Driver Atttention Warning) + Sistem de asistare pentru faza lungă (High Beam Assist)

Un senzor radar aflat în spatele grilei măsoară distanța față de vehiculul dinainte și păstrează în mod automat o distanță de siguranță controlând viteza până la limita vitezei stabilită de șofer chiar dacă acesta nu accelerează sau frânează. Sistemul Lane Keeping Assist permite menținerea automobilului în cadrul benzii de rulare, atenționând șoferul și corectând automat traiectoria automobilului dacă acesta are tendința de a părăsi banda de rulare.

Smart Cruise Control cu Stop and Go

Călătoria va deveni mult mai confortabilă datorită sistemului Smart Cruise Control. Această tehnologie folosește un scanner care măsoară distanța față de automobilul din față, ajustând viteza în mod automat pentru a păstra distanța stabilită față de acesta.

Volan multifuncțional încălzit + Navigație 8.0" + Sistem infotainment cu Apple Car Play și Android Auto

Această opțiune îți oferă tot ce e mai bun ca sistem de navigație, sunet și conectivitate. Acum poți ajunge rapid și în siguranță la destinație, grație numeroaselor funcționalități și a informațiilor privind limitele de viteză și poți conecta smartphone-ul tău indiferent dacă este cu sistem de operare IOS sau Android.

KIA Sportage are un design neobișnuit și memorabil, care va sublinia perfect caracterul și personalitatea proprietarului său, iar numeroasele posibilități pe care acesta ți le oferă în timpul conducerii sunt pur și simplu incredibile.

Vă așteptăm în salonul nostru KIA Motors Moldova!
mun. Chișinău, str. Socoleni 18 
mun. Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1
Тel: (022) 022 811 888 
e-mail: sales@autoframe.md