KIA Seltos, un SUV îndrăzneț, sofisticat și sportiv
2021-01-21

KIA Seltos este considerat pe piața globală a SUV-urilor unul dintre cele mai compacte, sofisticate, puternice, curajoase și dinamice, alături de tehnologiile de ultimă generație și sistemele de siguranță avansate integrate cu succes.

Design-ul automobilului conține un număr impresionant de detalii, care îi oferă note sportive și în același timp subtilitate și eleganță. Caracteristicile tehnice, spațiul generos și gama largă de funcționalități de confort și siguranță impresionează din prima.

Exteriorul SUV-ului se remarcă prin detalii precum: capota lungă, aspectul puternic al barei frontale și liniile ascuțite inserate în caroserie. Tiger nose-ul face acest model ușor de recunoscut și în același timp îl diferențiază de celelalte modele KIA. Linia robustă a plafonului și geamurile îngustate către partea posterioară îi conferă automobilului un aer subtil de sportivitate.

Farurile și stopurile full LED, înguste și cu un design complex, oferă mașinii un aspect impunător.

Interiorul modelului KIA Seltos este realizat din materiale de înaltă calitate, futuriste și este destinat în principal fanilor ai tehnologiei, confortului, formelor ample și fluide. Ergonomia habitaclului îi permite șoferului să stea confortabil la volan, având o vedere de ansamblu, impunătoare asupra drumului, ajutându-l în același timp să se concentreze la condus și contribuind natural la reducerea stării de oboseală. Seltos este un SUV compact avansat tehnologic și rafinat, echipat cu o gamă de funcționalități disponibile în premieră pe piața mondială în acest segment, concepute pentru a face condusul mai sigur și fără stres, oferind totodată ușurință în operare.

Vă așteptăm în showroom-ul KIA Motors pentru a vedea această splendoare în toată frumusețea sa!

KIA Motors Moldova 
Mun. Chișinău, str. Socoleni 18
Mun.Bălți Nicolae Iorga, 6/1 
Tel: (022) 022 811 888 
e-mail: sales@autoframe.md