KIA Seltos – crossover-ul care emană încredere
2021-01-11

KIA Motors Moldova oferă numeroase modele de mașini moderne, cu adevărat irezistibile, dar KIA Seltos este modelul care, în ciuda faptului că are o capotă alungită, un interior spațios, un portbagaj mare și multe soluții inteligente, este încă considerat un crossover compact.

Luminozitatea, expresivitatea, formele complexe și contururile evidențiate radiază literalmente încredere. Seltos nu este un crossover de tip sport, deoarece combină detalii rafinate, forme unghiulare și linii clare, subliniind eleganța acestuia.

Interiorul acestei mașini uimește prin atenția la detalii și tehnologie. Fără acces cu cheie în salon, afișaj frontal pe parbriz, nișă wireless pentru încărcarea telefonului, sistem audio Bose, toate acestea vor transforma călătoria într-una foarte confortabilă și memorabilă.

În timp ce conduceți această mașină, veți primi un set complet de sisteme inteligente de siguranță care vor ajuta chiar și un șofer novice să se simtă încrezător la volan. Această mașină se comportă cu încredere pe porțiuni de drum dificile - ude, înghețate, neuniforme. Sistemul de tracțiune integrală redistribuie cuplul între roți, astfel încât să obțineți un control optim în fiecare moment al călătoriei.

Siguranța este pe primul loc și este asigurată cu ajutorul: monitorizării punctelor oarbe, un sistem de control al vitezei, un sistem de asistență la parcare și șase airbag-uri frontale și laterale pe toată lungimea ferestrelor unde sunt amplasate perdelele de protecție.

KIA Seltos se potrivește perfect peisajului urban și demonstrează capacități remarcabile de off-road. El este cel care vă va permite să vă bucurați de o dinamică încrezătoare și să simțiți protecția maximă. Este o plăcere să fii la volanul acestei mașini.

Vă așteptăm!

Mun. Chișinău, str. Socoleni 18
Mun. Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1
Tel: (022) 811 888