KIA Niro primul crossover hybrid care te va impresiona!
2021-01-18

Crossoverul hybrid produs de KIA îmbină armonios plăcerea de a conduce, designul deosebit de atractiv, utilitatea unui crossover și un sistem de propulsie cu emisii minime.

KIA Niro este cu adevărat unul dintre cele mai capabile automobile electrice comercializate în întreaga lume și ocupă o poziție unică pe piață, având un sistem dotat inteligent, o gamă largă de tehnologii dedicate automobilelor electrice, dotări noi de siguranță, dar și o autonomie ce impresionează la drumurile lungi.

Aspectul exterior al modelului Niro a impresionat întreaga lume, având un design aerodinamic, cu suprafețe sculptate cu gust, dar și cu o serie de elemente de design high-tech. Noul “Nas de tigru” vizibil modificat sau grila din față și noile lumini LED, farurile și stopurile, oferă automobilului un aspect futurist, o identitate proprie și eleganță. Mașina este echipată cu geamuri electrice rotunde, oglinzi pliabile cu încălzire electrică și indicatoare LED, senzori de parcare spate și multe alte facilități.

Interiorul se diferențiază printr-o serie de caracteristici, elemente de design noi și combină frumos designul modern cu spațiile generoase, dar și cu tehnologiile sistemului de propulsie cu emisii minime.

Vei rămâne cu adevărat uimit de acest model, având un consum combinat de combustibil, ecran tactil LCD color de 8”, conectivitate Android și Apple, cruise control inteligent și asistență de urmărire a benzii și control automat al vitezei cu o funcționalitate stop and go, port USB, bluetooth cu streaming muzical, AUX etc.

Scaunele sunt încălzite și ventilate, volanul este de asemenea încălzit, senzorii de parcare și funcția de frânare echipate cu Auto Hold. Spațiul din interior este amplificat de designul său de tip crossover și este arhisuficient pentru toți ocupanții, dar și pentru bagaje, dat fiind faptul că, scaunele din spate sunt rabatabile, iar spațiul de depozitare este vizibil extins (436 litri).

KIA Niro este mașina care cu siguranță te va impresiona încă din primele minute de condus. Nu rata șansa de a avea unul dintre cele mai eficiente și confortabile automobile, dar mai ales un automobil ECO. E cool să fii eco!

Și nu uitați că acum este activă prima promoția a anului 2021, deci poți avea mașina la care ai visat, la un preț special.

Vă așteptăm!

Mun. Chișinău, str. Socoleni 18
Mun. Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1
Tel: (022) 811 888