Sportage

Noul Sportage nu este timid să se exprime în mod public - de la el, nu-ți iei ochii. Caracterul luminos este alcătuit din "comandantului" profil, și-a exprimat corp de relief și de design îndrăzneț găsește.

Nou-nouț Kia Sportage depășesc așteptările dumneavoastră în orice fel. Chiar și un design mai spectaculos.

O altă tehnologie mai avansată. opțiuni mai avansate pentru a spori confortul și siguranța dumneavoastră. Chiar mai mult un motiv pentru a merge doar și petrece o zi într-un mod nou. Exploreaza, să învețe, re-deschis, locuri aparent familiare.

Inovație, stil și confort face noul Kia Sportage masina ideala pentru fiecare călătorie

  • Pret de la 14 200 EUR
  • Consumul mixt (1.6 GDI) 6.7 Litri
360o
Sistem monitorizare asupra zonelor oarbe
Volanul

 Interiorul rafinat îmbunătăţeşte confortul şi stilul, prin utilizarea materialelor premium, moi la atingere, a inserţiilor lucioase și a detaliilor din crom satinat. 

Scaune față

Staţi comod şi bucuraţi-vă de confortul minunat al scaunelor din piele neagră perforată, cusute cu aţă gri. Scaunul şoferului, cu acţionare electrică, oferă confort suplimentar prin suportul lombar, iar ambele scaune faţă beneficiază de comenzi electronice pentru reglare în poziţia perfectă. 

Camera spate

Camera vedere spate (Rear View Camera) oferă imagini complete la manevrarea cu spatele, prin afişarea liniilor dinamice de ghidare pe ecranul sistemului de navigaţie. 

Volanul
Scaune față
Camera spate
 
Noul Sportage

Noul Kia Sportage iese în evidență față de orice fundal. Fie că vă stoarce prin blocajele în trafic urban sau se deplasează încet pe drum murdărie, Chase pe autostradă, sau parc din casă - în orice caz, noul Sportage este eye-catching combinatie de sportivitate si stil.

Sistemul de asistență la frânarea de urgență (BAS)

Sistemul Autonomous Emergency Braking este capabil să detecteze atât vehiculul din faţă, cât şi pietonii care traversează carosabilul. Folosind senzori şi o cameră pentru monitorizarea proximităţii şi vitezei vehiculelor, avertizează şoferul în eventualitatea unui risc potenţial de accident. Dacă nu există nicio reacţie a şoferului, vehiculul frânează automat pentru evitarea unui posibil accident

Îndreptarea farurilor
Sistemul de asistență la frânarea de urgență (BAS)
Îndreptarea farurilor
Jante de aliaj ușor 16''

Jante de aliaj ușor 16''

Jante de aliaj ușor 17''

Jante de aliaj ușor 17''

Jante de aliaj ușor 19''

Jante de aliaj ușor 19''

Jante de aliaj ușor 16''
Jante de aliaj ușor 17''
Jante de aliaj ușor 19''
GT Line