Noul KIA SELTOS a ajuns în Moldova ®
2020-07-14

 

 

Noul Kia Seltos aduce pe piața globală a SUV-urilor compacte un stil sofisticat și un caracter puternic, curajos, alături de tehnologii de ultimă generație și sistem de siguranță avansate.Seltos este caracterizat de detalii distincte de design, care oferă SUV-ului compact un aer subtil de sportivitate. Modelul îmbină caracteristicile tehnice futuriste, spațiul generos și o gamă de funcționalități de siguranță de clasă mondială, fiind propulsat de motoarele Smartstream pe benzină și diesel extrem de eficiente.

Seltos oferă detalii de design exterior sofisticate, cum ar fi capota lungă, aspectul puternic al barei frontale și liniile ascuțite inserate în caroserie. De asemenea, modelul dispune de o grila sportivă ‘tiger nose’, care îl face ușor de recunoscut ca fiind un automobil Kia, dar ușor diferit.  

Linia robustă a plafonului, îmbinată cu ramele geamurilor care se îngustează către partea posterioară a automobilului imprimă SUV-ului compact un aer subtil de sportivitate. Bara din spate, care inglobază toba de eșapament cu efect metalic, accentuează aspectul său dinamic.

Interiorul lui Seltos este realizat din materiale de înaltă calitate, futuriste. Destinat cumpărătorilor tineri, fani ai tehnologiei, interiorul este caracterizat prin forme ample, fluide și detalii foarte tehnice.

Echipat cu o gamă de tehnologii pentru maximizarea confortului, conectivității și ușurinței în utilizare, designul îndrăzneț al habitaclului dispune de un sistem de infotainment cu touchscreen de 10.25 inch, de ultimă generație și de sistemul ambiental Sound Mood Lighting.​

Seltos este un SUV compact avansat tehnologic și rafinat, echipat cu o gamă de funcționalități disponibile în premieră pe piața mondială în acest segment, concepute pentru a face condusul mai sigur și fără stres, oferind totodată ușurință în operare.

Interiorul cabinei este prevăzut cu sistemul ambiental Sound Mood Lighting, oferit opțional, care emite o lumină ușoară din fețele portierelor. Acesta include o suprafață unică cu model 3D pe fețele portierelor. Sistemul Sound Mood Lighting pulsează pe ritmul muzicii redate de sistemul audio, dispunând de opt culori personalizabile și șase teme de iluminare 

Sistemele de siguranță active și pasive oferite de Kia asigură că pasagerii modelului Seltos rămân bine protejați în timpul fiecărei călătorii.

Caroseria modelului Seltos este realizată din oțel și aluminiu, contribuind la maximizarea rigidității și torsiunii, în timp ce păstrează o greutate redusă. Având în proporție mare componente din oțel de înaltă rezistență, realizate printr-un proces tehnologic avansat, caroseria rigidă reduce vibrațiile în timpul rulării și contribuie la îmbunătățirea siguranței pasagerilor în cazul unei coliziuni.

Seltos este echipat cu șase airbag-uri și cu o serie de sisteme electronice de siguranță. Acestea includ în dotarea standard sistemul de stabilitate a vehicului (VSM - Vehicle Stability Management) care include controlul tracțiunii și controlul electronic al stabilității.

De asemenea, automobilul dispune de sistemul ABS (Anti-lock Braking System), sistemul de control al tracțiunii (Traction Control System), sistemul de asistare la plecarea din rampă și de senzori de parcare față și spate, pentru asistență în timpul manevrelor de parcare

Crossover-ul are un aspect luminos și atractiv, cu o înclinație spre stilul sportiv. Tehnologia avansată și sistemele inteligente vă vor permite să vă bucurați de o dinamică sigură și să simțiți o protecție maximă. .

Suntem încântați să anunțăm că Kia SELTOS este deja disponibil.Mult așteptatul SELTOS a ajuns în sfârșit în Moldova. Vă așteptăm în showroom-ul KIA Motors pentru a vedea această splendoare în toată frumusețea sa!

2.0 MPI CVT de la17 100 EUR

2.0 MPI CVT AWD de la 18 100 EUR

1.6 T-GDI 7DCT AWD  de la 22 600 EUR

 

 

KIA Motors Moldova 
Mun. Chișinău, str. Socoleni 18
Mun.Bălți Nicolae Iorga, 6/1 
Tel: (022) 022 811 888 
e-mail: sales@autoframe.md