KIA CEED

Uitați de plictiseala cenușie a vieții de zi cu zi și se bucurăte de o viață plină de surprize! Cum ar fi noul KIA c'eed . Acest lucru este cu adevărat o mașină uimitoare combină aspectul dinamic al unui coupe sportiv și practic de zi cu zi, un design frapant și de înaltă calitate. KIA este plin de masina de tip c'eed inovatii, spatios si are propriul său caracter - cu el în viață nu va fi nici un loc de rutină. Astept cu nerabdare sa descoperiri uimitoare - nu-i întârzie mai târziu!

360o
Nu doar veți vedea diferența. O veți simți.

În timp ce partea superioară a panoului de bord oferă o zonă de afişare confortabilă la nivelul ochilor, partea inferioară prezintă o zonă de comenzi uşor accesibile, care vă pune la dispoziţie tot ce aveţi nevoie. Este o combinaţie frumoasă între inovaţie, confort şi design.

Tot necesar pentru o zi de neuitat!

Spatiul soferului reflecta abordarea unica a Kia si reprezinta un design intuitiv si rafinat. Acesta este conceput pentru a consolida stilul practic si sportiv, echipamentele fiind concentrate in jurul pozitiei soferului. Instrumentel de bord sunt scoase in evidenta printr-o aranjare ergonomica fiind grupate in suprafete usor accesibile

Sertari depozitar cu functia de racire

Sertari depozitar cu functia de racire

Nu doar veți vedea diferența. O veți simți.
Tot necesar pentru o zi de neuitat!
Sertari depozitar cu functia de racire
 
Ceed
Sistem de sase airbag-uri

Sistemul de sase airbag-uri, disponibil in dotarile standard, este proiectat pentru a proteja fiecare pasager in cazul unui impact.

Глоток свежего воздуха

KIA cee’d знает, как сделать Ваш день ярче Если Вы хотите впустить в автомобиль больше света и свежего воздуха, выберите панорамную стеклянную крышу. Плавно работающий механизм двухсекционной крыши позволяет открыть или закрыть ее одним нажатием кнопки, приподнять или зафиксировать в любой выбранной позиции. Чтобы защититься от солнца в жару, просто задвиньте шторку.

Sistem de sase airbag-uri
Глоток свежего воздуха