NOUL Kia Sorento este deja în Chișinău!
2020-10-13

NOUL Kia Sorento 2021 este deja în Chișinău!

Elegant, spațios și multifuncțional, Noul Kia Sorento vă va surprinde cu nivelul său de tehnologie și confort. Ne mai vorbind și despre plăcerea pe care o poți primi conducând-o. 

Designul noului Kia Sorento reflectă maximal funcționalitatea și nivelul său de inovație. Aspectul aerodinamic impecabil, linia de profil elegantă, grila de radiator efectivă, farurile LED și jantele elegante fabricate din aliaj ușor – fiecare mic detaliu contribuie la crearea unei imagini solide și masculine.

Interiorul noului Kia Sorento atrage prin relieful său sculptural și liniile fluente. Sistemul de navigație inovațional, grupul de instrumente electronice, volanul multifuncțional și unitatea de control a climei creează un spațiu efectiv pentru proprietarul automobilului, dar și o experiență unică de conducere.

Noul automobil este creat pentru confortul Dvs.! Acesta îmbină perfect tehnologia inovațională și soluțiile noi de proiectare și design, creând echilibrul perfect între unitate și economie. 

Cea mai recentă tehnologie a noului Kia Sorento vă va ține la curent cu situația din trafic și va avea grijă să vă informeze din timp despre posibilele obstacole. Sistemele inteligente de siguranță vor interveni la momentul potrivit, pentru păstrearea siguranței în trafic. 

Noul Kia Sorento este disponibil atât cu 5, cât și cu 7 locuri. Al doilea rând se pliază în proporți de 60/40. Astfel, aveți posibilitatea să extindeți spațiul disponibil pentru bagaje până la 2100 l. 

Transmisia cu dublu ambreiaj Smartstream 8DCT vă va ajuta să schimbați vitezele rapid și comod, oferind o accelerație ușoară, funcționare lină la viteze mici și o eficiență remarcabilă a consumului de combustibil.

Vă așteptăm!

KIA Motors Moldova 

mun. Chișinău, str. Socoleni 18

mun. Bălți, str. Nicolae Iorga 6/1

Tel: (022) 022 811 888 

e-mail: sales@autoframe.md